Webshop van Juwelier Avenue

Voorgevel


Watchmybusiness is de webshop van Juwelier Avenue.

Dit is de webshop van Juwelier Avenue Timepieces & Jewels op de Bagijnhof en Avenue de briljante juwelier op de Sarisgang in Dordrecht. Door de samenwerking van beide winkels heeft de webshop Watchmybusiness een groot voordeel. Door deze samenwerking kunnen we u een breed assortiment aan merken aanbieden. Zo kunt u fijnloos shoppen op het internet.

Onze merken horloges en sieraden in de winkels:

Alle merken komen ook op de website te staan maar u kunt nu al bij ons de volgende merken horloges en sieraden in de winkel vinden:

Avenue de briljante juwelier: Seiko, Pulsar, Lorus, Buddha to Buddha, Bruno Söhnle, Kenneth Cole, Vendoux, Bering, eNGi, Eclat, Bastian Inverum.

Avenue Timepieces & Jewels: Garmin, Guess, GC, TiSento, Kyboe, Michael Kors, Emporio Armani, CK Calvin Klein, Diesel, Citizen, Casio Edifice, Casio G-shock, Festina, DKNY, Fossil, TWsteel, Ice Watch, MiMoneda, Tov Essentials, Tommy Hilfiger, Josh. 

Trouwplannen?

Heeft u trouwplannen? Naast ons groot assortiment horloges en sieraden ontvangen wij u ook graag voor trouwringen. Boven Juwelier Avenue op de Bagijnhof hebben we een trouwringen studio met een mooie collectie trouwringen. Wij kunnen voor u de volgende merken leveren: Alliance, Éclat, Breuning, Promises.

 

Ook voor uw reparaties kunt u terecht bij Juwelier Avenue, deze worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Verder kunnen we ook de de service van uw Tissot, Baume & Mercier, Zenith, Ebel of Chopard horloge voor u verzorgen.

Een extra service van ons:

Als u bij ons een horloge koopt is de batterij altijd gratis. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij gratis in de winkel in Dordrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw horloge waterdicht is en blijft dan kunt u uw horloge achterlaten en binnen maximaal twee dagen uw horloge weer ophalen. De kosten bedragen dan €20,-. Als u het horloge niet bij ons heeft gekocht dan bedragen de kosten €27,50.