Populaire horloge categorie�n

Watchmybusiness.nl is een online horlogewinkel van Dordrecht en omme streken, ook met een echte winkel in de binnenstad van Dordrecht. U kunt niet alleen terecht in onze mooie winkels, maar ook kunt u uw favoriete horloge of sieraad bestellen via deze website. In deze rubriek vind u een handig overzicht van alle merken en soorten horloges die wij in onze webwinkel aanbieden. Heeft u nog vraag voor uw aankoop? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Ook als u een horloge wilt passen is het verstandig om even van tevoren contact op te nemen, zodat u zeker weet dat het betreffende merk en model in de winkel aanwezig is.

 

Horloges met een analoge wijzerplaat

Een horloge met een analoge wijzerplaat geeft een klassieke uitstraling. De laatste jaren is de populariteit van het analoge horloge alleen maar toegenomen, en vele merken hebben dan ook uurwerken met een analoge wijzerplaat in de collectie. Zo heeft Casio een nieuwe horloge lijn uitgebracht, de Casio Edifice horloges, deze brengen eigentijds design samen met mooie materialen en robuuste kwaliteit. In tegen stelling tot de "Klassieke" Casio horloges welke weer zijn voorzien van een digitale wijzerplaat, maar die qua duurzaamheid zeker niet onderdoen. Ook de Bruno Söhnle horloges zijn geen onbekende in deze klassieke collectie.

Sportieve horloges

Mensen gaan over het algemeen steeds gezonder leven, en daar hoor ook een sportief leven bij. Veel mensen gaan een rondje hardlopen en willen daarbij statistieken bijhouden over bijvoorbeeld de afgelegde route en de gemiddelde hartslag. Deze mogelijkheden zijn er met sport horloges. De Casio G-Shock horloge is zo'n horloge, die speciaal gemaakt is voor een sportieve levensstijl en die tegen een stootje kan.

Horloges met Chronograaf

Chronograf horloges zijn horloges met een zeer nauwkeurig uurwerk. Vaak is er een stopwatch aanwezig en kunnen korte tijd intervallen gemeten worden. De wijzers van de verschillende klokjes zijn apart te bedienen via knopjes aan de zijkant van het horloge. Een voorbeeld een merk in onze collectie is het Citizen horloge, met mooie klassieke modellen en in verschillende kleuren leverbaar. Seiko horloges zijn ook niet weg te denken uit deze categorie en hebben ook verschillende chronograaf horloges in de collectie. Ook zijn de Kenneth Cole horloges erg geliefd en hebben modieuze modellen in de collectie.

Bekende merken & design horloges

Vele bekende designers hebben een eigen horloge lijn, zo is er het bekende en populaire Michael Kors horloge, van de bekende Amerikaanse top-ontwerper. Maar ook andere bekende merken zijn verkrijgbaar in onze webwinkel, zo ook Hugo Boss horloges en Diesel horloges.

Horloges met XXL wijzerplaat

Tot niet heel lang geleden waren de horloges met een XXL wijzerplaat een onbekend fenomeen en TW Steel heeft hier uiteindelijk de trend mee weten te zetten. Vandaag de dag zien we meer merken die ook horloges aanbieden met een extra grote wijzer plaat, maar dit Nederlandse bedrijf heeft de trend weten zetten en weten te behouden!

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is ook een Nederlands merk, en is de laatste tijd erg in trek bij modieus Nederland. Buddha to Buddha heef niet alleen sieraden in haar collectie maar ook horloges en kleding. Welke ook allemaal in onze webwinkel aangeboden worden. Door het gebruik van mooie materialen en een stoer design zijn deze modieuze accessoires een mooi cadeau voor jezelf of om aan iemand anders te geven.

Herenhorloges en dameshorloges

Bij Watchmybusiness hebben we verschillende modellen dameshorloges en herenhorloges in de collectie. Vaak zijn horloges voor heren robuuster en zijn groter van stuk, horloges voor dames zijn over algemeen kleiner waardoor de makkelijker om de pols gaan en lichter zijn om te fragen.