Wissen
Merken
Wissen
Prijs

Buddha to Buddha horloges & sieraden

Buddha to Buddha Wij hebben een uitgebreide collectie Buddha to Buddha sieraden in ons assortiment. Er zijn op het moment tientallen verschillende sieraden maar ook andere mode artikelen zoals T-shirts en caps. Elk sieraad is met de hand vervaardigd en is daarom van uitstekende kwaliteit.

De sieraden van dit innovatieve merk vallen op door de robuuste uitstraling en mooie details. Deze sieraden zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben een tijdloze uitstraling. Er word ook wel gezegd dat deze sieraden voor 'het leven' zijn. Door haar kwaliteit en tijdloze details is dit merk uitgegroeid tot één van de meest populaire sieraden die Watchmybusiness op dit moment in haar collectie heeft. Dit merk, opgericht in 1997, is nu een zeer succesvol merk, opgericht in Nederland.

Een sieraad voor het leven: Buddha to Buddha

Het meest bijzondere van deze sieraden is dat ze allemaal met de hand gemaakt worden, dit is uniek in de sieraden markt. Ook door gebruikt te maken van een combinatie van hoogwaardige materialen is de kans groot dat er een Buddha to Buddha voor u tussen zit.

Op onze website kunt u makkelijk, door gebruikt te maken van de verschillende zoekfilters, het ideale sieraad voor u of een geliefde uitkiezen. Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie bovenaan op onze website.

Buddha to Buddha maakt gebruikt van hoogwaardige materialen voor hun sieraden. Zo zijn alle sieraden vervaardigd uit 925 sterling zilver, door gebruik te maken van dit hoogwaardige materiaal zal dit sierraad wellicht uw hele leven meegaan!

Gratis verzonden door heel Nederland

Bij Watchmybusiness.nl is de verzending op producten boven de € 50,- gratis, dit geld ook voor alle sieraden. Ook is het mogelijk om uw bestelde product op te halen in onze winkel, wilt u er zeker van zijn dat een product bij ons in de winkel ligt? Belt u dan even van te voren, dit voorkomt teleurstellingen achteraf.